Sportsmassage

Sportsmassage er oplagt til dig der er atlet, dyrker meget sport eller har en aktiv livsstil. Massage er det perfekte supplement til motion.

Efter et hårdt træningspas kræver din krop en pause for at blive klar igen. Pausen er nødvendig da dine muskler ophober affaldsstoffer efter træning. Med regelmæssig sportsmassage vil din blodcirkulation øges og affaldsstoffer vil blive transporteret væk fra kroppen. Du vil derfor opleve hurtig restitution og du vil kunne forberede dig bedre til konkurrence.

Har du fået en skade i forbindelse med din træning eller har du på anden måde smerte, kan sportsmassage være en smertedæmpende løsning. Listen over smerter der kan afhjælpes med sportsmassage, er lang. Nogle af de hyppigste årsager til at vælge sportsmassage i forbindelse med smertelindring er;

 

· Ankelsmerter

· Skuldersmerter

· Springerknæ

· Løberknæ

· Tennis og golfalbue

· Lændesmerter

· Overbelastningsskader

· Fibersprængninger

· Forstuvning

· Forstrækninger

 

Som sportsmassører må jeg ikke behandle skader eller diagnosticere dem, hvis det ikke er blevet anbefalet af din læge. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt massage kan anbefales til lige netop din skade, skal du først gå til din læge, fysioterapeut eller lignende, før du kommer til mig.

Der skal gå cirka 72 timer fra du har fået en akut skade før jeg kan starte en behandling. Indtil da, skal du sørge for at bevæge dig inden for smertegrænsen, komprimere med forbinding og holde din skadet kropsdel højt.

I sportsmassage bruger jeg forskellige teknikker og du vil blandt andet kunne møde sportsakupunktur, bindevævsmassage, cupping og et udvalg af assisterede stræk og led rotationer.

I min klinik behandler jeg klienter inden for forskellige sports aktiviteter, Triatlon, Vægtløftning, Crossfit, Trekking etc.