Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, med fokus på hver enkelt muskels udspring, tilhæftning, funktion og tilstand.

En fysiurgisk massagebehandling udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for mig at tilpasse den fysiurgiske massage til dig og dine problemstillinger. Fysiurgisk massage giver en bedre blodgennemstrømning i muskulaturen, er ledfrigørende, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den dig en øget kropsbevidsthed.

Berøring er et grundlæggende og fundamentalt behov vi har som menneske. Manglende berøring kan gøre mennesket sygt, derfor er massage et godt valg, som vil øge dit velbefindende og dermed livskvalitet. Massagen afspænder kroppen, beroliger nervesystemet og forebygger muskelspændinger og følgeskader.

Af gavnlige virkninger kan blandt andre nævnes:

  • Fjerner spændinger
  • Lindrer spændingshovedpine
  • Smidiggør muskler og led
  • Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet
  • Øger din produktion af hormoner der er forbundet med lykke og tilfredshed
  • Sænker niveauet af hormoner der skaber stress

Massagen kan have en reducerende virkning på angst, depression, smerter og kvalme.

Har du har ondt i bevægeapparatet, føler dig stram i kroppen eller trænger du blot til at din krop får opmærksomhed så book en fysiurgisk massage. Jeg kan vejlede dig i øvelser og stræk der vil forbedre din generelle bevægelighed og smidighed som vil gøre, at du vil føle dig fri og let i krop og sind.

Regelmæssig massagen kan have en reducerende virkning på angst, depression, smerter og kvalme. Massagen øger blodcirkulation, øger forsyningen af ilt til musklerne, reducerer muskelspændinger og øger udskillelsen af affaldsstoffer.

Har du dyrket hård sport eller været i konkurrence, vil du opleve en markant lavere restitutionstid efter en fysiurgisk massage.

Efter en fysiurgisk massage vil du måske mærke en muskulær ømhed som efter en hård styrketræning. Dette vil fortage sig relativt hurtige efter et døgn. Du kan også opleve en snert af hovedpine som skyldes en øget udskillelse af affaldsstoffer. Det er derfor vigtigt at du drikker rigeligt med vand i løbet af dagen efter en massage.