Fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, med fokus på hver enkelt muskels udspring, tilhæftning, funktion og tilstand.

En fysiurgisk massagebehandling udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for mig at tilpasse den fysiurgiske massage til dig og dine problemstillinger. Fysiurgisk massage giver en bedre blodgennemstrømning i muskulaturen, er ledfrigørende, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den dig en øget kropsbevidsthed.

Berøring er et grundlæggende og fundamentalt behov vi har som menneske. Manglende berøring kan gøre mennesket sygt, derfor er massage et godt valg, som vil øge dit velbefindende og dermed livskvalitet. Massagen afspænder kroppen, beroliger nervesystemet og forebygger muskelspændinger og følgeskader.

 

Af gavnlige virkninger kan blandt andre nævnes:

· Fjerner spændinger

· Modvirker stress

· Lindrer spændingshovedpine

· Smidiggør muskler og led

· Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet

 

Massagen kan have en reducerende virkning på angst, depression, smerter og kvalme.

 

Har du har ondt i bevægeapparatet, føler dig stram i kroppen eller trænger du blot til at din krop får opmærksomhed så book en fysiurgisk massage. Jeg kan vejlede dig i øvelser og stræk der vil forbedre din mobilitet og smidighed som vil gøre, at du vil føle dig fri og let i krop og sind.