Gravidmassage

Afslappende og lindrende gravidmassage på en specieludformet gravidpude med plads til mave og bryst.

Du kan få gravidmassage fra 12 uge og helt frem til fødsel.

En gravidmassage inkluderer men er ikke begrænset til; fuldkropsmassage med grundig fokus på ryg, lænd, skulder, nakke, ben og baller. Og ikke mindst en grundig lindrende fodmassage. Har du andre ønsker eller fokuspunkter så husk at fortælle mig det.

Nedenstående er 5 gode grunde til at vælge gravidmassage.

 

· Lindrer bækken- og rygsmerter

· Bedre søvn

· En behagelig og afslappende massage giver ro i kroppen

· Lindrer hævede fødder og ben

· Massage er fødselsforberedende og giver dig mulighed for at “komme ned i kroppen” – dette kan du bruge, når du skal føde/ koncentrere dig om dine veer.

 

Du kan roligt booke din gravidmassage helt frem til termin. Går du i fødsel, kan du afbestille uden varsel.

Og er du så besværet at du ikke kan komme til mig, kan jeg komme til dig. Se under events og massage i eget hjem.

Anmeldelse af gravidmassage forløb hos René Grann 

Som gravid og førstegangsfødende kan jeg på det varmeste anbefale at gå til gravidmassage hos René.  

Jeg er kommet hos René siden uge 12, gennem hele andet og tredje trimester af graviditeten og har haft en virkelig god oplevelse med det. Massagen har hjulpet mig med at slappe af, komme ned i min krop og jeg har oplevet, hvordan det helt konkret har været med til både at forebygge og afhjælpe de kropslige gener, jeg har oplevet igennem min graviditet. 

Min graviditet har været ukompliceret og normal, men som så mange andre har jeg været ramt af spændinger og ømhed i særlig lænd, bækken og ryg, der har strålet ned i ballen, i og med at kroppen blev tungere og tungere. Derudover har jeg også oplevet at være anspændt i skuldre, nakke, der har givet spændingshovedpine, grundet kontorarbejde og dårlige siddestillinger. Henimod slutningen af min graviditet fik jeg også hævede og spændte fødder og hænder. 

I løbet af andet trimester kom jeg én gang månedligt, men da jeg nærmede mig tredje trimester og fik flere gener og spændinger, begyndte jeg at komme to gange om måneden, hvilket var en stor hjælp. Jeg har fået fuldkropsmassage med særligt fokus på de områder, jeg var mest øm og anspændt, samt både let akupunktur og bindevævsmassage. Jeg har nydt det hver gang og er gået lettere og mere afslappet derfra. Spændingerne aftager og kommer først igen op imod den næste behandling. Som bonus oplever jeg, at jeg altid sover ekstra godt efter en behandling.

René er altid venlig, imødekommende, respektfuld, rolig, lyttende og har tilpasset behandlingen til, hvordan jeg har haft det i kroppen den pågældende dag. Stemningen i hans behandlingslokale er rar, varm og afslappende, og jeg har ligget godt på den specialformede gravidpude, hvor der er plads til den voksende mave og bryst. Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hver gang. 

Alt i alt har jeg været utroligt glad for at komme hos René og hans behandling har hjulpet til at minimere gener, så jeg har kunnet fortsætte min hverdag og arbejde, som jeg plejer. 

Irene Neimann Rasmussen, 33 år med termin d. 2/4 2024